New Profesional Consult 930 x 122

    elevi_scoala

    Când vor fi recuperate orele de curs din 2 și 3 mai

    Orele de curs din învățământul preuniversitar din ziua de 2 mai vor fi recuperate sâmbătă, 20 aprilie, iar cele din ziua de 3 mai în oricare dintre zilele de sâmbătă, începând cu data de 27 aprilie, însă nu mai târziu de 25 mai.

    Decizia a fost luată de Ministerul Educației și transmisă astăzi tuturor inspectoratelor școlare din țară. Ministerul a lăsat la latitudinea fiecărui inspectorat să hotărască în care sâmbătă mai exact va fi făcută recuperarea pentru ziua de 3 mai. Consiliul de Administrație al Inspectoratului Școlar Argeș va stabili mâine, 18 aprilie, când vor fi recuperate orele de curs din 3 mai.

    Amintim că Guvernul a decis ca bugetarii să aibă libere și pe 2 și 3 mai pentru a beneficia de o mini vacanță mai lungă de Paști.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90