930×122 CAPRA 5

americani

Ce fură americanii din magazine? Cosmetice, prezervative, teste de sarcină, aparate de ras!

Valoarea produselor furate anual din magazinele din SUA se ridică la circa 13 miliarde de dolari, scrie yahoo.com, citând estimările făcute de Asociația americană pentru prevenirea furturilor din magazine.

Citiți și: Și aceste persoane vor avea prioritate în magazine!

Iată care sunt cele mai furate produse din magazinele americane:

1.Cosmeticele

Citiți și: Argeș. Anunțul zilei a fost făcut! Este oficial

Cele mai furate cosmetice sunt cele pentru creșterea părului, benzile de albire a dinților, produsele de machiaj și cremele de față.

2.Testele de sarcină

Testele de sarcină sunt produsele printre cele mai vizate de hoții din magazine. Și asta pentru că sunt ușor de revândut online. De asemenea, tinerii fură teste de sarcină pentru că sunt jenați să le prezinte la casa de marcat.

3.Aparatele de ras

Și aparatele de ras pentru bărbați se numără printre cele mai furate produse. Și asta pentru că hoții consideră că rezervele aparatelor sunt prea scumpe. De asemenea, în SUA există o piață neagră a lamelor de ras destul de dezvoltată.

4.Bijuteriile

Colierele și inelele sunt ușor de sustras din magazine, dar nu atât de ușor de protejat cu sistem antifurt. Totodată, ceasurile, brățările și cerceii pot fi furate în ciuda camerelor de supraveghere din magazine. Furturile au loc pentru că există o cerere mare pentru aur și argint, bijuteriile fiind ușor de revândut sau topit.

5.Lenjeria de corp

Aceste articole sunt mult mai greu de supravegheat decât alte produse. Și asta pentru că hoții pot ieși din magazin purtând trei-patru sutiene, trei costume de baie sau patru ori cinci perechi de lenjerie de corp. Reușesc să facă acest lucru pentru că peste ele își pun hainele lor obișnuite.

6.Prezervativele

După ce timp de 20 de ani au vândut prezervative pe rafturi, unele farmacii au început să le încuie în dulapuri de sticlă pentru a preveni furtul. Dar cum consumatorii tineri se pot simți jenați să ceară un astfel de produs, prezervativele expuse în vitrină nu se vor vinde prea mult. Dimensiunile reduse ale cutiilor și prețul relativ ridicat îi ispitesc pe hoți să le pună în buzunar.

7.Accesoriile pentru iPhone

Încărcătoarele și căștile Apple sunt cele mai vânate produse de către hoți. Un motiv pentru care accesoriile se numără printre cele mai furate obiecte îl reprezintă faptul că ele nu au fire și nu sunt prinse precum smartphone-urile sau tabletele. Mulți dintre cei care fură astfel de obiecte o fac pentru prieteni și familie. Și asta pentru că americanii din clasa de mijloc nu-și pot permite cumpărarea lor. (Foto: Huffington Post)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90