New Profesional Consult 930 x 122

reabilitare

Ce străzi se reabilitează în acest an la Pitești

Ce străzi se reabilitează în acest an la Pitești.

Citiți și: Reparații majore pentru un drum vital din Argeș!

Conform proiectului de buget al municipiului Pitești, alte detalii cât și subiectul pe larg: AICI,  pentru anul în curs se au în vedere mai multe lucrări de reabilitare și modernizare a unor străzi din municipiu.

Astfel, vor fi continuate lucrările de reabilitare și lărgire a Bulevardului I.C. Brătianu, de la Centrul de Diagnostic și Tratament și intersecția de la Târgul din Vale (foto).

Citiți și: Exclusiv. Ce se întâmplă la Spitalul de Pediatrie este o minunăție!

De asemenea, vor intra în proiectare și execuție străzile Emanoil Bârzotescu, Nicolae Brânzeu, Amurgului, Dumitru Brătianu, Profesor Ion Angelescu, Aleea Poatra Eroilor.

Va fi actualizată și documentația privind reabilitarea Căii Depozitelor și vor fi amenajate parcări noi pe strada Carpenului și Anghel Saligny.

Nu în ultimul rând, vor începe și lucrările de lărgire a Căii Craiovei și de amenajare a unui sens giratoriu în zona Târgului Săptămânal (foto), alte detalii: AICI și AICI.

 

Foto principal: descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90