930×122 CAPRA 5

înmormântare

COMANDANTUL UNTĂȚII DE TRANSMISIUNI DIN PITEȘTI, CONDUS AZI PE ULTIMUL DRUM (GALERIE FOTO)

Comandantul Unității Militare de Transmisiuni 01714 din Pitești, colonel inginer Ionel Preda, a fost condus astăzi pe ultimul drum.

Citiți și: Doliu în Argeș! Familia care a pierit în tragicul accident din Veneția, condusă pe ultimul drum

În cortegiul funerar, care s-a oprit la Capela Militară a cimitirului „Sf. Gheorghe” și apoi la biserica „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil”, s-au aflat numeroase cadre militare, membri ai familiei și prieteni. Colonelul a fost înmormântat cu onoruri militare. Pomana are loc la Casa Armatei, din centrul Piteștiului. Este motivul pentru care accesul autovehiculelor în parcarea de la hotelul Muntenia a fost oprit. Ionel Preda a decedat vineri, 19 septembrie, la vârsta de 55 de ani.

Vă amintim că în urmă cu doar o lună lumea militară din județ a pierdut un alt om de mare valoare: colonelul Miron Tănase, cel care a condus Jandarmeria argeșeană.

Citiți și: Pitești. Mesajul mamei lui Rareș, băiatul de 16 ani răpus de leucemie

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3