EcoMoto 930×122

adn

CUMPĂNAȘU: OASELE GĂSITE SUNT ALE ALEXANDREI

Cumpănașu: Oasele găsite sunt ale Alexandrei. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp de Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei Măceșanu.

Citiți și: Video: Organe, sânge și oase, în pârâul Bascov. Garda de Mediu, urnită greu să facă un control

Potrivit sursei citate, ADN-ul din oasele găsite la domiciliul din Caracal al lui Gheorghe Dincă și analizate de experții Institutului Național de Medicină Legală (INML) este al nepoatei sale.

Alexandru Cumpănașu a afirmat că familia Alexandrei a fost informată în acest sens de ministrul Justiției.

Citiți și: TAXIMETRIST PIRAT DIN ARGEȘ, TRAS PE DREAPTA

„De-abia acum începe răzbunarea pe care cred că nimeni dintre cei care mi-au omorât nepoata nu și-o dorește. Ministrul Justiției l-a anunțat pe vărul meu de rezultat: se confirmă, din păcate, aceste date: ADN-ul Alexandrei din acea cenușă sau ce dracu’ era… oase (n.r. – coincide) cu ADN-ul părinților”, a spus Alexandru Cumpănașu în direct în emisiunea Exces de putere difuzată de Antena3. Amănunte despre cazul „Caracal”, AICI.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90