NOR CURIER 930X122

alexandra măceșanu

UPDATE (AUDIO) PRIMELE ÎNREGISTRĂRI CU VOCEA ALEXANDREI: „VĂ ROG, VENIȚI REPEDE!”

UPDATE: La puține minute după ce a publicat pe pagina sa de socializare înregistrările audio însoțite de textul potrivit căruia părinții Alexandrei au acceptat difuzarea lor, Alexandru Cumpănașu le-a șters, fără să ofere explicații.

Citiți și: Timpul a trecut, durerea a rămas. Fetița ucisă zâmbește din tablou…

Ulterior, în talk-show-uri tv, el a afirmat că a șters înregistrările pentru că părinții fetei au revenit asupra deciziei. „Am avut de partea noastră Consiliul Național al Audiovizualului, care le-a transmis celor din media audio-tv să nu le dea. Aceste fișiere video au fost date, exclusiv, dacă au fost date, de STS, în mod ilegal. După sesizarea CNA, am zis că am un motiv să le scot”, a spus Alexandru Cumpănașu la B1 TV. 

Primele înregistrări cu vocea Alexandrei: „Vă rog, veniți repede!”

Citiți și: TAXIMETRIST PIRAT DIN ARGEȘ, TRAS PE DREAPTA

Alexandru Cumpănașu a dat publicității înregistrările audio cu dialogurile dintre nepoata sa, Alexandra Măceșanu, sechestrată în casa suspectului de crimă din Caracal, și dispecerii de la 112.

„Pentru a demonstra cât de criminal este statul român, părinții Alexandrei au fost de acord cu difuzarea înregistrărilor audio autorizate. Deși acest lucru este extrem de dureros pentru părinți și apropiați”, anunță Cumpănașu pe pagina sa de socializare.

Libertatea a publicat un pasaj audio al unei discuții între Alexandra și dispecera de la 112. AICI puteți asculta înregistrarea.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3