930×122 CAPRA 5

caracal

UPDATE: BESTIA DIN CARACAL ȘI-A RECUNOSCUT CRIMELE

(UPDATE ORA 21:35): Procurorii au extins ancheta pentru omor calificat. 

Citiți și: Timpul a trecut, durerea a rămas. Fetița ucisă zâmbește din tablou…

„S-a decis extinderea acțiunii penale și sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor calificat, constând în aceea că, la data de 25 iulie 2019, în jurul orei 12, Gheorghe Dincă a ucis-o pe minora în vârstă de 15 ani, pe care anterior o răpise, o sechestrase la domiciliul său și o violase. În cauză există elemente constitutive ale traficului de minori: recrutarea, transportarea și adăpostirea minorului, profitând de vulnerabilitatea minorului, în scopul exploatării sale sexuale”, a afirmat Giorgiana Hosu, procuror-șef adjunct al DIICOT, citată de ziare.com

„Din expertiza juridică parțială reiese că la locul faptei au fost identificate profilul genetic al victimei și al inculpatului. Inculpatul a recunoscut că a ucis victima, la data de 25 iulie 2019, în jurul orei 12, la domiciliul său și ulterior i-a incinerat corpul. A agresat-o când a surprins-o cu telefonul în mână.

Citiți și: TAXIMETRIST PIRAT DIN ARGEȘ, TRAS PE DREAPTA

Există indicii că a procedat la fel și în cazul celei de-a doua victime (…). În acest moment nu sunt informații și despre alte victime”, a precizat sursa citată. 

„În cenușa dintr-un butoi metalic au fost identificate oase calcinate, dinți de natură umană. Alături de aceste fragmente, au fost găsite trei inele, un lănțișor, alte două fragmente de lănțișoare, o bucată metalică de formă dreptunghiulară și o bucată similară unei monturi de inel, care prezentau urme de ardere. În mașină a fost găsit un cercel. Bijuteriile au fost recunoscute de mama minorei ca aparținând fiicei sale”, potrivit Giorgianei Hosu, scrie ziare.com

Gheorghe Dincă, suspectul în dosarul „Caracal”, și-a recunoscut crimele. „Da, este adevărat. A recunoscut că le-a omorât pe amândouă. Sunt două fapte de omor.

A oferit nişte explicaţii. Acum sunt din punctul dânsului de vedere: au venit (n.r. – cele două fete, Alexandra Măceșanu – 15 ani, din comuna Dobrosloveni, județul Olt, și Mihaela Luiza Melencu – 18 ani, din comuna Dioști, județul Dolj) aici pentru a întreţine relaţii sexuale, au fost discuţii mai aprinse şi, în urma acelor discuţii, le-a lovit şi, în urma loviturilor, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Din declaraţiile dânsului, au venit de bună voie”, a declarat Bogdan Alexandru, avocatul din oficiu al lui Gheorghe Dincă, pentru Mediafax.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv ieri pentru 30 de zile, sub acuzațiile (deocamdată) de viol și trafic de minori. Hotărârea a fost luată de Tribunalul Dolj, la propunerea DIICOT Craiova.

AICI, amănunte despre cazul din Caracal, caz care a șocat opinia publică. Pe aceeași temă puteți citi AICI.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90