New Profesional Consult 930 x 122

caracal

ȘEFUL STS A DEMISIONAT

Șeful STS a demisionat. În urmă cu puțin timp, directorul Serviciului de Telecomunicații Speciale, Ionel-Sorinel Vasilca, și-a anunțat demisia din funcție.

Citiți și: STS face un Centru de Date Regional pentru Regiunea Sud Muntenia

„Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturor angajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Citiți și: ARGEȘUL MOBILIZEAZĂ REZERVIȘTII

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției”, scrie generalul-locotenent Ionel-Sorinel Vasilca într-un comunicat de presă, neasumându-și nicio responsabilitate față de maniera în care STS a acționat în cazul din Caracal.

Precizăm că directorul STS are rang de secretar de stat și este numit de Consiliul Suprem de Apărare a Țării (CSAT), la propunerea președintelui acestuia.

[555x222px]-CampanieVanzari-ePitesti

Comentarii

570 X 90 POSADA 3