930 x122 grota rece

basescu

PC ARGEŞ: „SE IMPUNE O REFORMĂ LA STS!”

Intenţia Guvernului de a modifica structura Serviciului de Telecomunicaţii Speciale şi de a transfera această entitate în subordinea Ministerului Administraţiei şi Internelor este salutată de PC Argeş. Conservatorii apreciază că în acest fel STS îşi va putea îndeplini mai bine atribuţiile pentru care a fost creat.

Citiți și: Pitești. Mare surpriză, mâine, în Piața Primăriei

„Încăpăţânarea preşedintelui Traian Băsescu de a nu permite schimbarea şefului STS, unul dintre oamenii săi de casă, arată clar că acest serviciu a fost folosit în interes personal. Toată lumea a putut constata erorile făcute de STS în cazul accidentului aviatic din munţii Apuseni, numai şeful statului se face că nu vede! Lui, de fapt, îi convine să aibă la dispoziţie un serviciu care să urmărească şi să localizeze pe cine vrea el, în special pe adversarii săi politici. Împiedică aflarea adevărului de dragul intereselor lui meschine. Oamenii Guvernului care au răspuns de structurile implicate în căutarea victimelor accidentului din Apuseni au răspuns cu funcţiile pentru bâlbâielile sau nepriceperea lor. Numai omul lui Băsescu a fost menajat şi s-a menajat. Aşa ceva nu este normal într-o societate democratică!

Tocmai de aceea se impune o reformare profundă a acestui serviciu, care trebuie să facă treabă, în sfârşit, în interesul cetăţenilor şi nu al unui şef al statului care vede doar răzbunări politice şi conflicte în faţa ochilor”, se arată într-un comunicat de presă al PC Argeş.

Citiți și: FĂ-MĂ MÂNDRU, PREȘEDINTELE MEU!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90