EcoMoto 930×122

constantin

N-O SĂ-I PLACĂ „VARANULUI”! LIDERUL PC ARGEȘ E DE PARTEA LUI DANIEL CONSTANTIN

Liderul Partidului Conservator, Daniel Constantin, ministru al Agriculturii și deputat de Pitești, este în mijlocul unui scandal declanşat de preşedintele fondator al PC, Dan Voiculescu. „Varanul” îi reproșează lui Constantin că a menţinut statutul de parte civilă pentru Ministerul Agriculturii în procesul privind privatizarea ICA, lucru care ar fi condus la întemniţarea sa. Daniel Constantin a replicat, iar apoi a fost atacat și de ginerele lui Voiculescu.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN VREA SĂ LANSEZE PROGRAMUL „ŞCOALA VERDE”

Am vrut să aflăm care este poziţia PC Argeş vizavi de acest scandal, în contextul în care Constantin este piteştean, iar cabinetul său de deputat se află chiar în sediul filialei județene a conservatorilor. Șeful PC Argeș, Ion Cornel Lazăr (foto), se poziționează clar de partea lui Daniel Constantin. Lazăr afirmă răspicat că nu există niciun motiv pentru schimbarea acestuia din fruntea partidului, așa cum cer unele persoane din PC.

„Activitatea PC Argeş nu este afectată de aceste dispute. Din câte ştiu, Ministerul Agriculturii are un birou juridic care ştie ce face şi ce spune. Din punct de vedere politic, Daniel Constantin va fi preşedinte al PC până în 2018, pentru că a fost ales pentru un nou mandat. Nu văd niciun motiv să nu se întâmple astfel!”, declară pentru ePitești Ion Cornel Lazăr, preşedintele PC Argeş.

Citiți și: „ĂLA MICU” S-A FĂCUT „ĂLA MARE”. ALTFEL DESPRE DANIEL CONSTANTIN

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90