New Profesional Consult 930 x 122

berlin

BRÂNZETURILE ȘI VINURILE ROMÂNEȘTI, TESTATE PE PIAȚA GERMANĂ

Ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, piteșteanul Daniel Constantin, a participat la deschiderea celei de a 80-a ediții a expoziției internaționale „Săptămâna Verde” („Grune Woche”). Este vorba despre un târg internațional de alimentație și agricultură care se desfășoară în fiecare an în Berlin, Germania. Constantin a vizitat standul României, acolo unde sunt expuse brânzeturi, produse procesate din carne, vinuri, palincă, uleiuri, gemuri, zacuscă și produse de patiserie.

Citiți și: Anunțul pe care-l aștepta toată LUMEA! Acum s-a decis!

Față de 2014, atunci când pavilionul național a fost organizat pe o suprafață de 266 de metri pătraţi, anul acesta suprafața de expunere dedicată producătorilor români este mai mare, de 327 de metri pătrați. Totodată, și numărul operatorilor prezenți a crescut de la 22 de expozanți în 2014 la peste 30 anul acesta. Pentru a extinde accesul producătorilor români din sectorul agroalimentar pe piața germană Ministerul Agriculturii și Ambasada României la Berlin au organizat și o întâlnire cu reprezentanții unui important lanț de hypermarketuri din Germania. Întâlnirea face parte din seria acțiunilor întreprinse de minister pentru stimularea relaționării dintre marile lanțuri de magazine și producătorii români.

Expoziția din Berlin își va închide porțile pe 25 ianuarie. (Foto: madr.ro)

Citiți și: Pitești: S-a stabilit! Târgul de Mărțișor urmează să înceapă

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3