930 x122 grota rece

daniel constanin

DANIEL CONSTANTIN: ARGEȘUL TREBUIA SĂ FIE LA NIVELUL REGIUNII BUCUREȘTI-ILFOV

Daniel Constantin: Parlamentarele sunt o primă etapă. În 2024 vom avea cea mai performantă echipă cu care PNL să câștige administrația locală argeșeană

Citiți și: (VIDEO) DANIEL CONSTANTIN ȘI BOGDAN IVAN, EVENIMENT ÎN PITEȘTI

Județul Argeș stă relativ bine într-un top al investițiilor străine, dar rezultatul este unul dezamăgitor în comparație cu potențialul enorm pe care îl are, a declarat pentru epitești.ro Daniel Constantin, candidat PNL la funcția de deputat. Acesta susține că în mod evident administrația locală din ultimii ani nu a performat pe măsura potențialului județului. Fostul vicepremier spune că obiectivul său este pregătirea, împreună cu toți oamenii care văd că Argeșul are nevoie de schimbare, a unei oferte electorale care, în 2024 să facă performanță în administrația locală.

Epitesti.ro: De ce candidați în Argeș?

Daniel Constantin: În primul rând, pentru că sunt născut și crescut în Pitești. Așa că vreau să pun toată experiența pe care am acumulat-o în slujba argeșenilor. Apoi, pentru că Argeșul are mare nevoie de schimbare. Vedeți cum arată județul administrat atâția ani de PSD: infrastructura este la pământ, fondurile europene nu se accesează – gândiți-vă că absorbția reală este în Argeș de 3%, adică de mai bine de zece ori față de media națională, care nici aceasta nu e strălucită.

La investiții străine cifrele arată că se stă bine, dar dacă nu luăm în calcul efortul făcut de Groupe Renault la Dacia, Argeșul ar fi printre codașe, lângă județe precum Gorj sau Teleorman. Iar toate acestea în condițiile în există un potențial enorm, care ar fi trebuit să ducă județul la un nivel de dezvoltare asemănător regiunii București-Ilfov, adică peste media europeană. Prin urmare, trebuie ca la alegerile din 2024, PNL Argeș să livreze cea mai performață echipă pentru administrația locală.

 

 

Cum vreți să-i convingeți pe argeșeni să vă voteze?

Vin cu proiecte foarte bune, care vor face diferența. Iar activitatea mea din Parlament și din Guvern, și aici mă refer mai ales la legile pe care le-am inițiat, reprezintă cea mai bună dovadă în acest sens. Vă dau doar câteva exemple: legea irigațiilor, legea cooperativelor sau reducerea TVA la alimente, măsură de pe urma căreia beneficiază toți românii. Acum pregătesc un amplu proiect de debirocratizare, care își propune să transforme relația dintre stat și cetățean. Totul va fi mai simplu și mai clar, instituțiile statului vor deveni mai eficiente, iar asta se va simți în calitatea vieții fiecărui român.

Un alt proiect la care țin este Agri Invest, prin care fermierii vor primi garanții de stat și facilități de creditare. Nu în ultimul rând, o să fac tot ce pot pentru a găsi soluții la situația dezastruoasă privind absorbția fondurilor europene din Argeș și voi ajuta autoritățile locale să inițieze proiectele de infrastructură de care comunitățile locale au mare nevoie.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Andrei spune:

    Pai si pana acum nu tot dvs. ați fost la putere, sub un partid sau altul?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3