NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Doi părinți din Argeș, terorizați de propriul copil!

O familie din Argeș duce o viață de coșmar din cauza propriului fiu. Bărbatul le face viața un calvar părinților săi.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Teroarea nu a încetat nici după ce pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție. Acesta a încălcat în nenumărate rânduri interdicția și a continuat să intre în casa părinților și să-i amenințe.

IPJ Argeș transmite: 

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

„În ziua de 13 martie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, privind săvârșirea infracțiunilor de încălcarea de către persoana împotriva căreia a fost emis un ordin de protecţie a oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protective și amenințare, și au reținut un bărbat de 41 de ani, din Rucăr, cu antecedente penale.

Din cercetări, s-a stabilit că, în repetate rânduri, bărbatul ar fi pătruns în gospodăria părinților săi, adresându-le amenințări cu acte de violență, deși împotriva sa era emis un ordin de protecție de către instanță.

În ziua de 13 martie a.c., după administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90