SMART KIDS 930X122

epitesti

ELE SUNT CÂŞTIGĂTOARELE ŞEDINŢELOR FOTO!

Vă reamintim că pe data de 1 iunie a luat sfârşit concursul pentru câştigarea a 3 şedinţe foto portret & fashion oferite cu titlu gratuit de Studio F3 şi ePiteşti. Câştigătoarele sunt Ramona Lazăr, Coralia Daniela Daciu şi Denisa Maria Dan.

Citiți și: ePitești bate toate recordurile: 3.6 milioane de cititori în 2 luni!

Primele două s-au prezentat astăzi la studio ca să pună la punct toate detaliile necesare pentru şedinţa foto care va avea loc săptămâna viitoare, urmând ca şi Denisa să se prezinte.

Ramona Lazăr are 18 ani şi este elevă la liceul ,,Iulia Zamfirescu’’ din Mioveni. Iubeşte călătoriile, dar şi cursele de carting. Asta datorită iubitului său, care este campion la acest sport. Visul ei este să devină învăţătoare. Coralia Daniela Daciu are 16 ani şi învaţă la liceul ,,Ion Cantacuzino’’ din Piteşti. Şi Coralia are o mulţime de pasiuni, cele mai importante fiind muzica rap şi desenul. Atât Ramona, cât şi Coralia sunt fotomodele la două cunoscute agenţii de profil din Pitești.

Citiți și: ePitești a fost, este și rămâne cea mai citită publicație online din Argeș!

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3