930×122 CAPRA 5

cititori

EPITEȘTI, 25.000 DE CITITORI UNICI ÎN 2 ZILE

Și miercuri, 23 martie, ePitești a fost cea mai citită publicație din Argeș. Potrivit trafic.ro, am avut peste 14.000 de vizitatori unici.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Cumulat, marți și miercuri ePitești a înregistrat mai bine de 25.000 de cititori unici, ajungând la un total de 97.000 de vizitatori unici de la începutul lunii martie și până acum.

Conform trafic.ro, ne menținem în top 100 al celor mai citite publicații online din întreaga țară la capitolul Știri-Mass Media, ocupând locul 84.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Fără știri senzaționaliste, fără vulgaritate, fără mondenități scandaloase prin trivialitate și derizoriu și fără fotografii macabre, doar cu informație exactă și articole de atenționare sau critice referitoare la diversele probleme ale comunității, ePitești își păstrează statutul de publicație serioasă, corectă și echidistantă. Cei care ne ajută să ne menținem astfel sunteți dumneavoastră, cititorii noștri, cărora vă mulțumim!

Pe aceeași temă puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/noi-dam-informatia-care-conteaza-epitesti-pe-primul-loc/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3