New Profesional Consult 930 x 122

epitesti

EPITEȘTI, CEL MAI CITIT ZIAR ONLINE DIN ARGEȘ

Fără știri senzaționaliste, fără „șocuri” de presă, fără subiecte inventate, prezentând doar informații și evenimente de interes și criticând acolo unde e de criticat, ePitești a devenit cel mai citit ziar online din judetul Argeș.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Ne-am menținut în ultimii ani media constantă de minimum 6.000 – 7.000 de vizitatori unici pe zi în săptămâna de lucru și de 100.000 sau peste 100.000 pe lună, conform trafic.ro, fără a avea creșteri „miraculoase”. În ultimele trei zile am depășit media obișnuită, ajungând ieri, 26 mai 2016, la aproape 10.000 de cititori unici.

Rămânem în continuare în top 100 al celor mai citite publicații online din întreaga țară, ocupând acum locul 91 la capitolul Știri/Mass media.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

ePitești este ziarul online din Argeș cu cea mai mare credibilitate. Nu are interese politice (spre comparație, vedem în aceste zile maniera deșănțată în care alte publicații se fac preș în fața politicienilor și a partidelor). Este și acesta un motiv pentru care argeșenii și cititorii din alte zone ale României sau din afara țării optează pentru ePitești.

Nu am denigrat pe nimeni. În schimb, am criticat fără menajamente. Ca urmare a articolelor noastre, sunt realități în Pitești care s-au schimbat în bine. De altfel, suntem singurul ziar exclusiv online care critică Primăria în mod constant și „la baionetă”.

Am criticat și vom continua să criticăm numai și numai pentru a servi interesul public. Este același interes public pentru care am promovat oameni excepționali și de mare talent din Argeș, în special din Pitești și mai ales tineri. Suntem singura publicație online din județ care procedăm ca atare. Am ajutat oameni simpli prin mediatizarea problemelor pe care le au. Încercăm să facem BINE total dezinteresați.

Citiți-ne pe mai departe cu încredere! Veți fi informați în timp real despre toate evenimentele importante care au loc în Argeș și în Pitești. În timp real și corect. Doamnelor, domnilor, dragi cititori, vă mulțumim!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90