930×122 CAPRA 5

epitesti

EPITEȘTI ESTE LIDERUL PRESEI ONLINE DIN ARGEȘ

ePitești este liderul presei online din Argeș. Suntem pe primul loc în topul celor mai citite publicații online din județul Argeș, după cum o arată datele trafic.ro.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Ne menținem pe prima poziție în Argeș și în top 50 al celor mai apreciate publicații online din întreaga țară la categoria Știri/Mass media – locul 40 din punct de vedere al numărului de cititori (click pe imagine pentru vizualizare):

ePitești depășește ziarulargeșul.ro (locul 49) și sursata.ro (locul 55), fiind lider cu aproape 66.000 de vizitatori unici pe site în ultimele 7 zile. O statistică pe zile a ultimelor două săptămâni o puteți consulta mai jos (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Le mulțumim cititorilor noștri și îi asigurăm că ne vom menține în continuare, după cum am făcut-o constant în ultimii ani, în topul celor mai citite publicații online din Argeș și din întreaga țară.

AICI, amănunte despre clasamentul în fruntea căruia, în Argeș, se află ePitești.ro.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90