930 x122 grota rece

epitesti

EPITEȘTI, PE PRIMUL LOC ÎN WEEKEND

În weekend, două zile la rând, sâmbătă și duminică, ePitești a fost cea mai citită publicație din județul Argeș la capitolul Știri/Mass Media.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Cea mai bună audiență în weekend a avut-o știrea despre câștigarea finalei de la „Românii au talent” de către câmpulungeanul Flavian Glonț. Citite, printre altele, au fost și știrile despre aglomerația din ștrandurile piteștene și sirianca studentă în Pitești care a vernisat prima ei expoziție de pictură și desen în România.

Potrivit trafic.ro, în ultimele șapte zile ePitești a înregistrat peste 19.000 de vizitatori unici. Conform sursei citate, publicația noastră ocupă la această oră locul 101 în topul celor mai citite ziare online din întreaga țară.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

Încă o dată le mulțumim cititorilor noștri!

Pe aceeași temă puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/epitesti-cea-mai-citita-publicatie-din-arges-2/.  

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90