EcoMoto 930×122

epitesti

EPITEȘTI, UN NOU RECORD DE AUDIENȚĂ

ePitești, un nou record de audiență. Publicația noastră a înregistrat un nou vârf de audiență, potrivit datelor oficiale ale trafic.ro.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Vineri, 22 noiembrie 2019, am depășit precedentul record, de peste 32.000 de vizitatori unici pe parcursul unei singure zile, pe care l-am stabilit în luna februarie a anului trecut. Noul record este de peste 35.500 de vizitatori unici (click pe imagini pentru vizualizare):

Ne menținem pe prima poziție în Argeș și în top 50 al celor mai apreciate publicații online din întreaga țară la categoria Știri/Mass media – locul 42 din punct de vedere al numărului de cititori (click pe imagine pentru vizualizare):

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

O statistică pe zile cu numărul de vizitatori unici care au citit ePitești în ultimele trei săptămâni o puteți consulta mai jos (click pe imagine pentru vizualizare):

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90