NOR CURIER 930X122

decese

EXCLUSIV! EVENIMENT DEMOGRAFIC ÎN ARGEȘ

Direcția de Statistică anunță că în septembrie în Argeș s-au născut 541 de copii, în timp ce numărul deceselor a fost de 524. Pentru prima dată după o foarte lungă perioadă județul a înregistrat un spor natural pozitiv, numărul nașterilor fiind mai mare (cu 17) decât al deceselor.

Citiți și: Semnale îngrijorătoare pentru Argeș!

Comparativ cu septembrie anul trecut, numărul nou-născuților a fost mai ridicat cu peste 7% (un plus de 36 de copii), iar al deceselor, mai mic cu aproape 13% (un minus de 76 de persoane). Față de august anul acesta creșterea numărului de nou-născuți a fost și mai mare: cu mai bine de 26%. Asta în timp ce numărul deceselor a fost mai ridicat cu doar un caz.

În aceeași lună septembrie a anului curent în Argeș au existat patru cazuri de mortalitate infantilă, cu unul mai mult decât în august și tot cu unul mai puțin decât în septembrie anul trecut.

Citiți și: Argeș. Dezastrul demografic continuă

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3