Donaris 930 x 122

golești

NICOLESCU, APLAUDAT FURTUNOS (GALERIE FOTO DE LA GOLEȘTI)

La această oră în parcul domeniului Goleşti are loc întâlnirea Fiilor şi Cetăţenilor de Onoare ai Argeşului, ediţia a VIII-a. În organizarea Consiliului Judeţean şi a Muzeului Viticulturii şi Pomiculturii Goleşti, sunt omagiate personalităţi din domeniile administraţie publică locală şi centrală, societate civilă și mediu de afaceri şi tineri argeşeni de succes.

Citiți și: Argeș. Alarmă generală! Ce s-a întâmplat cu frații dispăruți

Participă sute de persoane: miniștri, parlamentari, directori de instituții guvernamentale, primari, consilieri județeni și locali. Ca și în anii precedenți, consilierii județeni, inclusiv președintele CJ, sunt îmbrăcați în costume populare.

Sunt prezenți, printre alții, ministrul Sănătății, Nicolae Bănicioiu, Ecaterina Andronescu, președintele Curții de Conturi, Nicolae Văcăroiu, academicianul Constantin Bălăceanu Stolnici, Constantin Stroe (Automobile Dacia), Dan Valentin Fătuloiu, arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, prefectul Mihai Oprescu, președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

Citiți și: SĂRBĂTOARE LA MUZEUL GOLEȘTI. TRANSPORT GRATUIT

Nu lipsește nici fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș, Constantin Nicolescu. Acesta a venit împreună cu soția lui și o nepoțică. La sosirea sa Nicolescu a fost aplaudat de public. Urmează ca el să primească titlul de “preşedinte fondator al Sărbătorilor Argeşului şi Muscelului”.

Amintim că la începutul lunii iulie Nicolescu a fost condamnat la 9 ani și 6 luni de închisoare cu executare de Curtea de Apel București în dosarul Căteasca, în care este acuzat de fraudare de fonduri europene, dosar instrumentat de DNA. Hotărârea nu este definitivă, fiind atacată cu recurs la Înalta Curte de Casație și Justiție, instanța supremă.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • costica spune:

    maimutoiu asta nu trebuia sa fie la racorica? sau nu vrea sa mearga singur?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90