NOR CURIER 930X122

amenda

FIRMĂ DE PAZĂ, AMENDĂ URIAȘĂ

Firmă de pază, amendă uriașă. Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM) Argeș a dat publicității lista cu firmele (din județ și din afara județului) pe care le-a amendat luna trecută pentru muncă „la negru”.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

Potrivit ITM Argeș, au fost amendate 14 firme, fiind găsite fără forme legale de angajare mai bine de 20 de persoane.

ITM Argeș a dat și amenda maximă permisă de lege: 100.000 de lei pentru o firmă (cu sediul în Caracal, județul Olt, dar și cu punct de lucru în Argeș), la care au fost găsiți şase angajaţi fără forme legale de angajare. Este vorba despre firma Spartan Pază și Protecție.

Citiți și: ITM: Sancțiuni de peste 1 milion de €!

Iată firmele găsite cu muncă „la negru”, conform ITM Argeș (click pe imagine pentru mărire):

Au mai fost amendate o croitorie (Dianthus Market din comuna argeșeană Rătești) și o spălătorie din municipiul Pitești (Alex Ely Top Divers).

Principalele domenii de activitate în care au fost descoperite persoane lucrând ”la negru” sunt construcțiile, pază și protecție și comerțul.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90