New Profesional Consult 930 x 122

anaf

ÎN ATENȚIA CONTRIBUABILILOR DIN PITEȘTI ȘI LOCALITĂȚILE ÎNVECINATE

În atenția contribuabililor din Pitești și localitățile învecinate.

Citiți și: Amenzi usturătoare! Este obligatoriu să ai așa ceva

Miercuri, 16 ianuarie 2019, de la ora 12, în sala de şedinţe a instituţiei, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş (cu sediul pe bulevardul Republicii din Pitești) va organiza o întâlnire cu contribuabilii din municipiul Pitești şi localităţile învecinate.

Contribuabilii vor primi răspunsuri la întrebările referitoare la vectorul fiscal şi Formularul 205.

Citiți și: Inspectorii antifraudă vor avea dreptul să poarte arme!

Vor mai fi prezentate calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii ianuarie 2019, serviciile electronice oferite de ANAF (Spațiul Privat Virtual), regimul fiscal aplicabil biletelor de valoare acordate potrivit Legii nr. 165/2018 şi alte noutăţi legislative.

Cei interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, accesând linkul https://www.anaf.ro/asistpublic/ și selectând categoria „Asistenţă în domeniul fiscal”, subcategoria „Întâlniri cu contribuabilii”.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3