New Profesional Consult 930 x 122

inundatii

INUNDAȚIILE DIN ARGEȘ AU MOBILIZAT SUTE DE MILITARI ȘI ZECI DE UTILAJE

Populația și autoritățile din Argeș răsuflă ușurate. După zile bune cu ploi abundente vremea s-a ameliorat, iar apele s-au retras. Amintim că 26 de localități din județ au fost afectate de inundații. Majoritatea sunt din mediul rural, dar au avut probleme și municipiile Pitești, Câmpulung și Curtea de Argeș și orașul Mioveni.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

La acțiunile din timpul inundațiilor autoritățile au mobilizat sute de oameni și zeci de mașini, utilaje și echipamente de intervenție. Au fost în teren 232 de cadre militare (de la instituții precum Inspectoratul pentru Situații de Urgență – cei mai mulți – Jandarmerie sau Armată), 75 de civili (de la instituții ca Administrația Bazinală de Ape) și 56 de specialiști de la CEZ – pentru rezolvarea problemelor apărute în furnizarea de energie electrică – și Romtelecom.

La inundațiile din Argeș s-a acționat cu 15 motopompe, cu 6 autospeciale, cu 4 autocamioane de comandă și intervenție și cu două bărci (toate acestea de la ISU), cu 5 autospeciale de la Poliție, alte 3 de la Jandarmerie și cu un autocamion de intervenție de la Armată.

Citiți și: Două persoane, la spital, în urma unui accident rutier

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3