930×122 CAPRA 5

carrefour

LA JUPITER CITY E FESTIVAL!

La Jupiter City e festival! Începând de astăzi și până duminică, 8 octombrie 2017, la Jupiter City Pitești are loc Festivalul Vinului şi al Tradiţiilor de Toamnă.

Citiți și: Anunțul serii, de ultim moment, despre Carrefour Pitești! Se va întâmpla!

Ajuns la cea de-a X-a ediţie, festivalul, care a început în această dimineață, reunește timp de 3 zile producători de vin şi de bucate tradiţionale din toate colţurile tării, alături de cei mai iscusiţi meşteri populari.

Vizitatorii pot afla câteva dintre tainele meşteşugurilor populare chiar de la meşterii veniți la Jupiter City, care fac demonstraţii la faţa locului.

Citiți și: Multe locuri de muncă disponibile în noul Argeș Mall. Ce se caută și ce se oferă

De asemenea, cei care vor trece pragul centrului comercial la acest sfârşit de săptămână îşi vor putea cumpăra suveniruri tradiţionale: obiecte din sticlă, ceramică, lemn sau piele, bijuterii, costume populare şi multe altele.

Tot în weekend, la terasa din parcarea Jupiter City, pe lângă vedetele târgului (vinul şi mustul proaspat), veți putea degusta și delicioase preparate tradiționale pregătite la grătar.

Nu vor lipsi nici preparatele culinare ale bucătarilor Carrefour și nici produse precum miere, sucuri și siropuri naturale, ulei presat la rece, fructe şi legume, prăjituri și murături, aduse la târg de către producători tradiționali.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3