930 x122 grota rece

ministerul muncii

MĂSURĂ OFICIALĂ ÎN CAZUL TICHETELOR DE MASĂ

Măsură oficială în cazul tichetelor de masă. Valoarea maximă a unui tichet de masă va rămâne neschimbată până în martie 2020.

Citiți și: Bani pentru milioane de români. Intră sumele pe card

Măsura este ca urmare a publicării astăzi în Monitorul Oficial a unui ordin comun al Ministerului Muncii și Ministerului Finanțelor Publice cu privire la valoarea maximă a tichetului de masă în următoarele luni.

“Pentru semestrul II al anului 2019, începând din luna octombrie, valoarea nominală a unui tichet de masă (…) nu poate depăşi cuantumul de 15,18 lei.

Citiți și: Crește valoarea tichetelor de masă!

(…) Valoarea nominală (…) se aplică şi pentru primele 2 luni ale semestrului I al anului 2020, respectiv februarie 2020 şi martie 2020”, se precizează în document, informează Mediafax.

Cea mai recentă creștere a valorii maximale a tichetelor de masă a avut loc la începutul anului trecut, de la 15,09 lei la 15,18 lei.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90