NOR CURIER 930X122

tichete de masă

Anunțul momentului despre tichetele de masă!

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că a început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă. Valoarea acestora va fi de 40 de lei.

Citiți și: Valoarea acestor tichete, mai mare de 4 ori!

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajați la 40 de lei și ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris Nicolae Ciucă, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, premierul susține că a căutat cele mai bune soluții, alături de partenerii de guvernare,  pentru a aduce mai mulți bani la bugetul de stat.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuință în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiți pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier și alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a mai scris Nicolae Ciucă.

Foto descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3