930X122 MAIA

tichete de masă

Mai mulți bani pentru angajați! Valoarea tichetelor de masă ar putea crește

Autoritățile iau în creștere majorarea valorii tichetelor de masă. S-au purtat deja câteva discuții pe această temă.

Citiți și: Valoarea acestor tichete, mai mare de 4 ori!

Deși surse din PSD susțin că social-democrații vor să propună majorarea tichetelor de masă la 30 de lei începând cu 1 iunie, premierul Ciucă ar fi fost cel care a venit cu această inițiativă.

”Dezvăluirea” a fost făcută de deputatul PNL Gigel Știrbu pe Facebook.

Citiți și: Veste bună pentru salariați! Crește valoare tichetelor de masă

Văd în presa românească o știre, cum că PSD vrea să mărească valoarea tichetului de masă, informație neasumată, ci venită pe surse, ceea ce arată nimicnicia unor oameni.

Propunerea de mărire a valorii tichetului de masă aparține Premierului Nicolae Ciucă, care într-o discuție privată, cu subsemnatul, pe 29 martie a spus, citez ,«Domnule, aș vrea să propun Coaliției dublarea valorii tichetului de masă, deoarece cheltuielile au crescut și pentru angajații români, cei care aduc plus valoare în România!»

Prim Ministrul susține creșterea valorii tichetelor de masă de la 20,17 lei cât este acum, la o valoare care poate fi suportată de către bugetul de stat.

Dragi colegi, lucrăm împreună pentru bunăstarea românilor, nu suntem la «Crosul Tineretului», cine ajunge primul la linia de sosire .

Prim Ministrul nu dorește ca tichetele de masă să mai fie imaginea sărăciei!

Pentru că adevărul contează!”, a scris deputatul Gigel Știrbu.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3