930×122 CAPRA 5

kilometraj

Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea

Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea.

Citiți și: Aceste mașini vor fi interzise!

Cei ce modifică kilometrajul unei mașini, cei care cer modificarea acestuia sau cei ce vând o mașină cu kilometrajul modificat sau defect vor risca pedepse cu închisoarea de până la un an, dacă un proiect de lege aflat în dezbatere la Senat va ajunge să se aplice, conform Avocatnet.ro.

Proiectul de lege de la Senat stabilește, printre altele, introducerea în categoria infracțiunilor a modificărilor făcute asupra kilometrajului unei mașini.

Citiți și: Se face ITP mai des pentru aceste mașini!

Mai exact, după cum apare în proiect, “modificarea indicaţiei odometrului unui vehicul, solicitarea modificării indicaţiei odometrului sau orice acţiune sau inacţiune de natura să influenţeze înregistrarea exactă a numărului kilometrilor parcurşi de un autovehicul” va reprezenta o infracțiune și va putea fi pedepsită cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(Sursa: avocatnet.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Legea asta trebuia pusa in aplicare de cel putin 10-15 ani….. Nu va dati seama cati bani fac samsarii care fac astfel de practici.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90