Donaris 930 x 122

kilometraj

Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea

Modificarea kilometrajului unei mașini ar putea fi pedepsită cu închisoarea.

Citiți și: Primăria Pitești a ridicat mașinile ilegal!

Cei ce modifică kilometrajul unei mașini, cei care cer modificarea acestuia sau cei ce vând o mașină cu kilometrajul modificat sau defect vor risca pedepse cu închisoarea de până la un an, dacă un proiect de lege aflat în dezbatere la Senat va ajunge să se aplice, conform Avocatnet.ro.

Proiectul de lege de la Senat stabilește, printre altele, introducerea în categoria infracțiunilor a modificărilor făcute asupra kilometrajului unei mașini.

Citiți și: Contractul pentru vânzarea mașinilor va putea fi încheiat electronic și trimis online autorităților!

Mai exact, după cum apare în proiect, “modificarea indicaţiei odometrului unui vehicul, solicitarea modificării indicaţiei odometrului sau orice acţiune sau inacţiune de natura să influenţeze înregistrarea exactă a numărului kilometrilor parcurşi de un autovehicul” va reprezenta o infracțiune și va putea fi pedepsită cu închisoare de la o lună la un an sau cu amendă.

(Sursa: avocatnet.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Mihai spune:

    Legea asta trebuia pusa in aplicare de cel putin 10-15 ani….. Nu va dati seama cati bani fac samsarii care fac astfel de practici.

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441