930 x122 grota rece

epitesti

NOI DĂM INFORMAȚIA CARE CONTEAZĂ! EPITEȘTI, PE PRIMUL LOC

Publicația noastră își păstrează numărul constant ridicat de cititori. Zi de zi informațiile la obiect, corect documentate și publicate în timp real și, nu de puține ori, în premieră sau în exclusivitate, ne aduc o medie de 5.000-6.000 de cititori unici în timpul săptămânii de lucru.

Citiți și: Imagini trimise de piteșteni din America cu eclipsa!

Sunt și zile în care numărul crește peste media zilnică obișnuită. A fost cazul și miercuri, 16 martie, când ePitești a avut peste 12.000 de vizitatori unici, și joi, 17 martie, cu mai bine de 9.200, potrivit sursei oficiale trafic.ro. Ne-am situat pe primul loc în rândul publicațiilor din Argeș.

La această oră, conform sursei citate, ePitești se află în top 100 al celor mai citite publicații online din România la categoria Știri/Mass Media, ocupând locul 97.

Citiți și: Exclusiv. Premieră în presa din Argeș: Noul mall dezvăluit din dronă!

În ceea ce privește audiența pe parcursul unei luni, în februarie 2016 ePitești a înregistrat aproape 134.000 de vizitatori unici.

Fără știri senzaționaliste, fără vulgaritate, fără mondenități scandaloase prin trivialitate și derizoriu și fără fotografii macabre, doar cu informație exactă și articole de atenționare sau critice referitoare la diversele probleme ale comunității, ePitești își menține statutul de publicație serioasă, corectă și echidistantă. Cei care ne ajută să ne menținem astfel sunt cititorii noștri, cărora, încă o dată, le mulțumim.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3