930 x122 grota rece

omor

Pitești: Ce a pățit individul care a vrut să-și omoare prietenul

Tentativă de omor în Pitești!

Citiți și: Șocant! Și-au opărit fetița și au lăsat-o să moară!

Update 2, ora 12:10

Poziția oficială a Poliției cu privire la reținerea bărbatului care și-a înjunghiat prietenul:

Citiți și: TENTATIVĂ DE FURT ÎN TOIUL NOPȚII

”În baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, este abilitat să comunice următoarele:

În ziua de 24 iunie a.c., în baza delegării din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș au continuat cercetările în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul infracțiunii de tentativă de omor, și, după administrarea probatorului, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș a reținut un bărbat de 62 de ani, din Pitești.

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 24 iunie a.c., cel în cauză, pe fondul consumului de alcool și în urma unui conflict spontan, ar fi lovit cu un obiect tăietor-înțepător pe un bărbat de 54 de ani, din Pitești, în timp ce se aflau la locuința acestuia din urmă, provocându-i leziuni ce i-au pus viața în pericol.

În cursul zilei de 25 iunie a.c., bărbatul a fost prezentat, de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.”.

Update: 26.06 2022. Bărbatul care și-a înjughiat prietenul, a fost reținut pentru 30 de zile.

Autoritățile investighează în aceste momente un caz cu o posibilă tentativă de omor în Pitești.

Din primele informații rezultă că doi bărbați – unul de circa 62 de ani, altul de 54 de ani – s-ar fi încăierat pe fondul consumului de alcool într-un apartament din zona Nord, pe lângă Spitalul Militar.

 

Bărbatul în vârstă de 62 de ani l-ar fi înjunghiat pe cel de 54 de ani care era gazdă.

Medicul chirurg de la Spitalul Județean de Urgență Pitești, Alexandru Stoian face declarații cu privire la acest incident:  

Ancheta este în curs de desfășurare.

Foto: descriptiv

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3