Donaris 930 x 122

omor

CRIMĂ PENTRU UN PACHET DE ŢIGĂRI

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost găsit azi-noapte mort lângă un gard în comuna argeşeană Uda, după câteva ore petrecute la băutură.

Citiți și: Șocant! Și-au opărit fetița și au lăsat-o să moară!

Poliţia a reţinut în acest caz un tânăr de numai 16 ani, care este bănuit că l-ar fi lovit pe bărbat până l-ar fi omorât. Oamenii legii au stabilit că Gheorghe Florin Oanţă, de 48 de ani, din Uda, a mers sâmbătă seara la un bar din localitate, acolo unde s-a întâlnit cu minorul Florin Rizea. Acesta din urmă şi-a adus aminte că bărbatul îi datora un pachet de ţigări. Cei doi s-au luat la harţă.

Au fost despărţiţi de consăteni, iar în jurul orei 1 noaptea au plecat din bar. Se pare că tânărul l-a urmărit pe bărbat şi l-a lovit până l-a lăsat fără suflare. La autopsie s-a constatat că Gheorghe Florin Oanţă avea multiple fracturi costale şi mai multe organe interne grav afectate.

Citiți și: (VIDEO) UPDATE: COPILUL DISPĂRUT LA UDA, GĂSIT ÎNTR-O RÂPĂ

Tânărul a fost reţinut iniţial sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. În funcţie de evoluţia anchetei, încadrarea se poate schimba în omor calificat.

Este a cincea crimă înregistrată în ultima săptămână în Argeș, după uciderea unei vânzătoare și, respectiv, a trei membri ai unei familii, ambele cazuri în comuna Stoenești. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90