NOR CURIER 930X122

arbori

ÎL CREDE CINEVA? CORNEL IONICĂ: „VOR FI PLANTAȚI 3.000 DE ARBORI”

Așa numitele lucrări de reabilitare urbană din Pitești au însemnat și tăierea de arbori și „mutilarea” de spaţii verzi pentru a se face loc parcărilor cu dale perforate, prin care creşte… iarba.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Mulţi cetăţeni au reclamat proiectul, dar de la Primărie li se dau asigurări că, de fapt, într-un final, spațiile verzi vor creşte ca suprafaţă! Potrivit lui Cornel Ionică, viceprimarul cu atribuții de primar, proiectul prevede plantarea a 3.000 de arbori în plus faţă de cei deja existenţi! Conform aceleiași surse, plantările au început deja în anumite zone. Care sunt acelea, Dumnezeu știe!

„Faţa oraşului se va schimba! Sunt zone în care nu s-a mai intervenit de 40 de ani, era momentul să se facă anumite modernizări. Am convingerea că va ieşi o treabă bună şi că oamenii vor fi mulţumiţi. În ceea ce priveşte spaţiile verzi, suprafaţa acestora va creşte!”, susține Cornel Ionică.

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90