New Profesional Consult 930 x 122

brăduleț

POFTIȚI LA CAȘCAVAL!

În perioada 13-15 iunie va avea loc o nouă ediție a Festivalului Cașcavalului de Brăduleț. Evenimentul va debuta vineri, 13 iunie, la ora 15:30.

Citiți și: Doamnă hotărâtă la volan!

Oaspeţii vor fi întâmpinaţi cu delicatesele culinare specifice bucătăriei locale, la loc de cinste în standurile producătorilor fiind renumitul caşcaval. De asemenea, femeile satului vor ţese la război şi vor încondeia ouă, iar pictorii şi sculptorii locali vor aduce în faţa vizitatorilor arta penelului şi a cioplirii în lemn. Până la ora 22 atmosfera va fi întreţinută de artişti populari ai Argeşului, spectacolul folcloric urmând să se încheie cu recitalul interpretului sibian Robert Târnăveanu.

Festivalul va continua sâmbătă, 14 iunie, cu o petrecere câmpenească programată să înceapă la ora 12. Ziua se va încheia seara târziu cu un recital al interpretei de muzică populară Nineta Popa.

Citiți și: Spectacol incendiar la Mioveni

Ultima zi a festivalului, 15 iunie, va avea loc în satul Galeș. Va debuta la ora 12 și se va încheia la ora 22. Bijuterii în lemn, ţesături preţioase confecţionate de femeile satului, broderii în ceară realizate cu migală de artiştii în încondeierea ouălor şi adevărate opere de artă create de pictorii din Galeş – toate acestea reprezintă o parte din bogata ofertă de tradiţii cu care găleşenii îşi vor întâmpina oaspeții. Bunătățile gastronomice specifice, în frunte cu renumitul cașcaval, vor reprezenta din nou o invitație la o desfătare culinară cu produse proaspete și o incursiune expozițională în procesul meticulos, moștenit din străbuni, al preparării acestor delicii autentic românești. Ziua și festivalul se vor încheia cu un concert al Stelianei Sima.

 

 

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90