New Profesional Consult 930 x 122

    base-ep_duster2

    Președintele Băsescu, implicat într-un accident rutier ușor

    Astăzi, în jurul orei 12:45, președintele Traian Băsescu a fost implicat într-un accident rutier ușor pe DN 1, în zona podului Otopeni, la intrarea în București.

    Băsescu se afla la volanul unui autoturism Dacia Logan, care aparține Serviciului de Protecție și Pază și care i-a fost pus la dispoziție acestuia, și a lovit o altă mașină aflată în față, al cărei șofer a frânat brusc. Președintele a recunoscut că vina îi aparține, pentru că nu a respectat distanța regulamentară. Mașinile au fost avariate ușor.

    Poliția Rutieră nu a fost chemată la fața locului. Cele două părți implicate în tamponare s-au înțeles amiabil, astfel că șoferul Traian Băsescu nu a fost sancționat în niciun fel. Pagubele vor fi suportate din polița de asigurare RCA a mașinii lui Băsescu. Președintele nu avea antemergător sau coloană oficială.

    555 X 222 POSADA 2

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90