NOR CURIER 930X122

comuna ștefan cel mare

PRIMĂRIE DIN ARGEȘ, ÎNCHISĂ. TOȚI ANGAJAȚII, ÎN IZOLARE

Primăria comunei Ștefan cel Mare a fost temporar închisă. Toți angajații instituției, în jur de 14 persoane, se află în izolare la domiciliu.

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

„Toți angajații Primăriei Ștefan cel Mare sunt, până lunea viitoare, în izolare la domiciliu. Sunt considerați contacți direcți ai unui caz pozitivat sâmbăta trecută”, informează prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Având în vedere situația specială de la Primăria Ștefan cel Mare (este prima primărie din Argeș închisă din cauza unei astfel de probleme), prefectul atenționează: „Instituțiile publice au obligația să ia măsuri de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 astfel încât să poată funcționa cu personal redus, tocmai pentru a evita situația în care toți angajații să se infecteze, iar activitatea instituției să se blocheze”. Prefectul spune că s-a ajuns la închiderea temporară pentru că la Primăria Ștefan cel Mare nu ar fi existat un program de muncă pe ture, toți salariații lucrând în același timp. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Festivalul așteptat de mii de piteșteni

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90