comuna ștefan cel mare

PRIMĂRIE DIN ARGEȘ, ÎNCHISĂ. TOȚI ANGAJAȚII, ÎN IZOLARE

Primăria comunei Ștefan cel Mare a fost temporar închisă. Toți angajații instituției, în jur de 14 persoane, se află în izolare la domiciliu.

Citiți și: Un expert al OMS vine în România. „Există riscul să fim izolaţi”

„Toți angajații Primăriei Ștefan cel Mare sunt, până lunea viitoare, în izolare la domiciliu. Sunt considerați contacți direcți ai unui caz pozitivat sâmbăta trecută”, informează prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

Având în vedere situația specială de la Primăria Ștefan cel Mare (este prima primărie din Argeș închisă din cauza unei astfel de probleme), prefectul atenționează: „Instituțiile publice au obligația să ia măsuri de prevenire a răspândirii virusului Sars-Cov-2 astfel încât să poată funcționa cu personal redus, tocmai pentru a evita situația în care toți angajații să se infecteze, iar activitatea instituției să se blocheze”. Prefectul spune că s-a ajuns la închiderea temporară pentru că la Primăria Ștefan cel Mare nu ar fi existat un program de muncă pe ture, toți salariații lucrând în același timp. (Foto: descriptiv) 

Citiți și: Coadă de ambulanţe cu pacienţi suspecţi în Piteşti

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii


Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441