EcoMoto 930×122

colegiul ic bratianu

ȘCOALA ALTFEL: LICEENII DE LA „BRĂTIANU”, ÎN VIZITĂ LA UMF „CAROL DAVILA”

Elevii din învăţământul preuniversitar se află de luni în săptămâna ,,Şcoala altfel’’, program după care vor intra în vacanța de Paști. Sub îndrumarea cadrelor didactice, în această săptămână elevii vizitează muzee, merg la teatru sau la filarmonică, asistă la competiții sportive și vizitează instituții ale statului, ca de pildă Poliția sau Inspectoratul pentru Situații de Urgență.

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

În ceea ce îi privește pe elevii claselor a IX-a şi a XI-a de la Colegiul Naţional ,,I.C. Brătianu’’ din Pitești, aceștia au ales, sub îndrumarea profesorului de religie Bogdan Ionescu, să viziteze Universitatea de Medicină şi Farmacie ,,Carol Davila’’ din Bucureşti.

,,Am decis ca atare deoarece marea majoritate a acestor elevi îşi doresc să devină medici. Prin urmare, au vrut să vadă cum se desfăşoară un curs şi care este structura acestei universități. Grupul nostru a fost însoţit de un medic chirurg de la spitalul Floreasca. Pentru câteva ore medicul ne-a fost ghid. El le-a prezentat copiilor universitatea şi le-a oferit o mulţime de informaţii utile. Am vizitat chiar şi muzeul de anatomie, care i-a încântat cel mai mult pe elevi.’’, precizează profesorul Bogdan Ionescu.

Citiți și: Excursii total interzise în acest an școlar

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3