Donaris 930 x 122

    ADRIAN_STOICA

    Spitalele care bagă boala-n noi!

    Adrian Stoica, directorul Direcției de Sănătate Publică Argeș, a prezentat în Colegiul Prefectural de astăzi un raport referitor la starea de sănătate a populației din județ. Printre altele, Stoica a atras atenția asupra cazurilor de boli infecțioase căpătate de pacienți în urma internării în spitale!

    Anul trecut, în Argeș au fost înregistrate oficial 36 de astfel de cazuri, la un număr de sub 98.000 de pacienți externați. Chiar dacă numărul pare mic, directorul DSP Argeș se declară îngrijorat că există asemenea cazuri în condițiile în care spitalele trebuie să fie un mediu aseptic.

    „Este clar că ceva ne scapă! Nu ar trebui să se întâmple astfel de lucruri în niciun spital!”, a atenționat directorul Direcției de Sănătate Argeș.

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3