Donaris 930 x 122

expozitie

SUPER EXPOZIȚIE DE PISICI – INTRARE LIBERĂ PENTRU COPII

Dacă vă plac pisicile, în weekend-ul care vine luați drumul Bucureștiului!

Citiți și: Spectacol unic în Lunca Argeșului: Piteștenii, vrăjiți de o explozie de culori nemaivăzută!

Peste 250 de pisici din toate colțurile lumii se vor lăsa admirate la Expoziția internațională Felină de Primăvară – SofistiCAT, care va avea loc sâmbătă și duminică, 25 și 26 aprilie, la Pavilionul F din complexul Romexpo din Capitală.

Expoziția, deschisă în ambele zile între orele 10 și 18, va aduce în fața celor cinci arbitri internaționali superbe exemplare de Persană, Exotică, Maine Coon, Norvegiană de Pădure, Ragdoll, Siberiană, Angora Turcească, Sacră de Birmania, Bengaleză, British Shorthair, Abysiniană, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientală și Siameză.

Citiți și: Ce animale au luat cu asalt o stradă din Pitești. Care este explicația

Finaliștii celor patru categorii (persane și exotice, păr semilung, păr scurt, orientale și siameze) se vor întrece în marea finală pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finaliști, constând în hrană și accesorii pentru pisici. Câștigătorii primului loc vor avea parte de un premiu special: cazare gratuită în Mamaia în weekend-ul 19-21 iunie.

În cadrul evenimentului vor fi disponibile, la prețuri promoționale potrivit organizatorilor, produse și accesorii destinate pisicilor (hrană, igienă, joacă), dar și iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, poșete, face painting). De asemenea, atât expozanții, cât și vizitatorii vor putea participa la o tombolă, având ca premii 10 centre de joacă pentru pisici.

În cele două zile ale expoziției se va desfășura și campania „Arată că îți pasă!”, în cadrul căreia se vor strânge donații (în bani sau hrană) pentru animalele din adăposturi. Mai multe organizații pentru protecția animalelor vor aduce pisici vaccinate și sterilizate, pentru adopție.

Prețul unui bilet este de 10 lei. Pensionarii plătesc doar 5 lei, iar copiii au acces gratuit. (Foto: bfz.biz)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3