New Profesional Consult 930 x 122

3 d

CE S-A ÎNTÂMPLAT CU STUDENTUL DIN PITEȘTI IGNORAT DE PRIMĂRIE

La începutul lunii februarie ePitești vi l-a prezentat pe Traian Popa, de 21 de ani, student la Facultatea de Matematică-Informatică a Universității Pitești (UPIT).

Citiți și: Primarul, salariu de „baștan” într-o localitate minoră din Argeș! Aproape 2000 €

Pasionat de IT, Traian realizase un proiect 3D prin care își prezenta propria sa viziune pentru modernizarea zonei Podul Viilor. A trimis proiectul de mai multe ori pe adresa Primăriei Pitești, însă municipalitatea condusă de Tudor Pendiuc și Cornel Ionică l-a ignorat pur și simplu. Nu a primit nici măcar un răspuns, fie el chiar și negativ. Detalii, aici: http://epitesti.ro/stiri/un-student-are-proiecte-3d-pentru-pitesti-primaria-indiferenta/.

http://youtube.com/watch?v=t3rWQ-9xVF0

Citiți și: Ce au putut să facă elevii de la Colegiul „Brătianu” din Pitești

Nu-i nimic! Surpriza plăcută a venit din altă parte. În urma articolului publicat de ePitești, Traian Popa a primit recunoaștere de la mediul privat. Printre numeroasele persoane care au citit articolul se numără și un patron din domeniul IT. Astfel, studentul a fost contactat de Marian Bădulescu și a ajuns să lucreze la IWave Solutions, acolo unde se ocupă de proiectarea 3D a mai multor construcții din țară.

“Proiectez case care apoi se vor automatiza, putându-se controla cam tot ce ține de multimedia direct de pe telefon sau calculator.”, ne precizează Traian.

În ceea ce privește o posibilă reacție din partea Primăriei Pitești ulterior publicării articolului nostru, nici de această dată nimeni din instituția anchilozată în fruntea căreia se află primarul Tudor Pendiuc și viceprimarii Cornel Ionică și Laurențiu Zidaru nu s-a sinchisit să-i ofere vreun răspuns.

Cu toate acestea, tânărul nu s-a descurajat și lucrează în continuare la proiecte care să ajute la înfrumusețarea Piteștiului. ”Am început un proiect pentru Grădina Publică (fostul parc 1907). În viziunea mea, va fi pe forma veche a Grădinii Publice, iar actualul bulevardul al Republicii ar urma să treacă pe sub Grădina Publică printr-un pasaj subteran.”

În momentul de față Traian Popa reușește să îmbine într-un mod ideal facultatea și activitatea profesională și spune că își dorește să lucreze cât mai mult pentru a acumula experiență. Felicitări, Traian! Rușine Primăriei!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3