Donaris 930 x 122

    CONFERINTA_FONDURI_EUROPENE

    Target ambițios pentru absorbția banilor europeni

    Ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, a participat astăzi în Pitești la o conferință regională a ministerului pe care îl conduce, dedicat creșterii gradului de absorbție a fondurilor europene. Guvernanții au gânduri mari la acest capitol.

    Prezent și el la conferința găzduită de hotelul „Ramada”, secretarul general al Ministerului Fondurilor Europene, Lilian Onescu, a anunțat că România își propune să crească gradul de absorbție a fondurilor europene structurale și de coeziune la 50% până la finele anului 2013 și la nu mai puțin de 80% până la sfârșitul anului 2015.

    La conferință și-au prezentat activitatea și coordonatorii Centrului de Informare pentru Instrumente Structurale, care i-au invitat pe toți cei interesați să acceseze bani europeni să caute informații pe site-ul www.fonduri-ue.ro. Prezent la eveniment, directorul Agenției de Dezvoltare Regională 3 Sud Muntenia, Liviu Mușat, a trecut în revistă proiectele pe care Piteștiul le derulează cu fonduri europene.

    Ministrul Eugen Teodorovici a fost însoțit din partea autorităților din Argeș de prefectul Cristian Soare și de deputatul PSD al colegiului Curtea de Argeș, Mircea Drăghici.

    NOR CURIER 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    570 X 90 POSADA 3