EcoMoto 930×122

callcenter

TELEFON GRATUIT PENTRU RECLAMAȚII DE PAȘTE

Autoritatea Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor le recomandă cetăţenilor să îşi cumpere produsele necesare pentru sărbătorirea Paştelui, inclusiv cele tradiţionale, numai din spaţii autorizate.

Citiți și: Decizie privind prețul cărnii de miel pentru Paști!

Carnea şi organele de miel sunt admise pentru consumul public doar dacă au un certificat de sănătate publică veterinară eliberat de abatorul în care au fost sacrificate animalele şi dacă poartă marca de sănătate.

Şi ouăle valorificate de producătorii particulari trebuie să fie examinate de personalul veterinar. Sunt interzise pentru comercializare ouăle cu coaja crăpată sau lovită. Acestea vor fi retrase de la vânzare şi dirijate pentru valorificare în scopuri tehnice, confiscare sau distrugere.

Citiți și: Incredibil! Scumpiri uriașe!

Atenție! Consumatorii pot sesiza orice nereguli din domeniul siguranţei alimentelor pe adresa de e-mail callcenter@ansvsa.ro sau la numărul de telefon 0800.826.787. Numărul de telefon funcţioneză în regim de permanenţă şi este apelabil gratuit, din orice reţea de telefonie. (Sursa: mediafax.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90