930×122 CAPRA 5

blocuri

Un nou cartier în Pitești

O firmă din municipiul Pitești, Metropolitan Art Residence, are în plan construcția unui nou cartier de locuințe în Pitești.

Citiți și: Viața la bloc. Plăcerea care îți aduce o amendă de 3.000 de lei

În acest sens a fost elaborat un Plan Urbanistic Zonal care a fost deja supus atenției Agenției pentru Protecția Mediului pentru aviz de mediu. Noul cartier de locuințe colective (blocuri) ar urma să fie ridicat în zona Prelungirea Craiovei.

Conform PUZ-ului, ar urma să fie construite și spații pentru comerț, servicii, educație, sănătate și funcțiuni complementare.

Citiți și: Sprijin financiar pentru cei care stau la bloc!

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș din Pitești de luni până joi, între orele 09:00-11:00. Observațiile/comentariileși sugestiile se primesc în scris, la sediul APM Argeș, în termen de 18 zile începând de astăzi.

(Foto: descriptiv)

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • GiGi spune:

    cand se cerea scoateri din fondul.forestier al padurii Trivale pentru construire cartier de vile.APM Arges nu mai facea consultare publica, dadea direct sprobare.rusine

  • Dan spune:

    Zona indicata nu se afla pe prelungirea Craiovei.
    Este pe platforma fostei zone industriale din Tudor Vladimirescu, cunoscuta ca Tabliere.
    Aici ar fi trebuit sa fie construit un mall, dar s-au opus uni, alți, etc. Se pare ca investitori s-au reorientat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3