Donaris 930 x 122

blocuri

Un nou cartier în Pitești

O firmă din municipiul Pitești, Metropolitan Art Residence, are în plan construcția unui nou cartier de locuințe în Pitești.

Citiți și: Planurile Urbanistice Zonale, la vedere şi votate în mod public

În acest sens a fost elaborat un Plan Urbanistic Zonal care a fost deja supus atenției Agenției pentru Protecția Mediului pentru aviz de mediu. Noul cartier de locuințe colective (blocuri) ar urma să fie ridicat în zona Prelungirea Craiovei.

Conform PUZ-ului, ar urma să fie construite și spații pentru comerț, servicii, educație, sănătate și funcțiuni complementare.

Citiți și: ÎNCĂ UN SENS UNIC ÎN PITEȘTI

Prima versiune a planului poate fi consultată la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Argeș din Pitești de luni până joi, între orele 09:00-11:00. Observațiile/comentariileși sugestiile se primesc în scris, la sediul APM Argeș, în termen de 18 zile începând de astăzi.

(Foto: descriptiv)

211029-Bannere_web_voucher_200lei_650x200px

Comentarii

2 comentarii

  • GiGi spune:

    cand se cerea scoateri din fondul.forestier al padurii Trivale pentru construire cartier de vile.APM Arges nu mai facea consultare publica, dadea direct sprobare.rusine

  • Dan spune:

    Zona indicata nu se afla pe prelungirea Craiovei.
    Este pe platforma fostei zone industriale din Tudor Vladimirescu, cunoscuta ca Tabliere.
    Aici ar fi trebuit sa fie construit un mall, dar s-au opus uni, alți, etc. Se pare ca investitori s-au reorientat.

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441