Donaris 930 x 122

furt de carburant

UPDATE: VAL DE PERCHEZIȚII, REȚINERI ȘI ARESTĂRI ÎN ARGEȘ

UPDATE: Val de percheziții, rețineri și arestări în Argeș. ”Cu ocazia perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate aproximativ 700 de litri de carburant susceptibil a proveni din furt, 140 de recipiente susceptibile a fi fost folosite la săvârșirea faptelor, precum și documente şi înscrisuri.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

19 persoane au fost conduse la sediul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş pentru audieri și dispunerea de măsuri legale, iar după administrarea probatoriului şase bărbaţi, cu vârste cuprinse între 45 şi 56 de ani, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive”, precizează Biroul de presă al Poliției Argeș.

Au fost reținuți 2 bărbați din municipiul Câmpulung (50 și 56 de ani), 1 bărbat de 51 de ani din comuna argeșeană Dragoslavele, un alt individ de 45 de ani din municipiul Galați și doi bărbați de 52 și 53 de ani din localitatea Văleni (județul Dâmbovița).

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

La această oră, polițiștii Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac 20 de percheziții domiciliare în județele Argeș, Dâmboviţa, Galaţi şi Teleorman, la persoane bănuite de infracțiuni de furt de carburant.

Perchezițiile, la care participă și jandarmi argeșeni, au loc într-un dosar penal instrumentat de Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Argeş, cu sprijinul colegilor lor de la secțiile regionale de poliţie transporturi Craiova şi Galaţi și de la Serviciul Judeţean de Poliţie Transporturi Dâmboviţa.

Din cercetări, a reieșit că în acest an 19 bărbați, cu vârste cuprinse între 28 şi 61 de ani, ar fi furat motorină din locomotivele unui operator privat de transporturi feroviare. Ulterior, hoții ar fi valorificat carburantul la diverse persoane. Prejudiciul este în curs de stabilire. Toți cei 19 vor fi duși la Poliție pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române și de Unitatea Centrală de Analiză a Informațiilor.

UPDATE După efectuarea percheziţiilor şi administrarea probatoriului, doi dintre cei trei, cu vârste de 18 şi 21 de ani, ambii din Curtea de Argeş, au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore şi prezentaţi în faţa instanţei, care a dispus arestarea lor preventivă.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale”, informează Biroul de presă al Poliției Județene.

Tot la această oră polițiștii din Curtea de Argeș, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, fac 3 percheziții domiciliare la persoane bănuite de infracțiuni de furt calificat.

Acțiunea se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş și sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş.

În urma unei anchete, polițiștii au stabilit că în perioada decembrie 2018 – mai 2019, 3 tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 25 de ani, ar fi sustras bunuri şi bani din locuinţe şi societăţi comerciale. Prejudiciul stabilit până în prezent este de aproximativ 4.000 de lei. Toți cei trei vor fi duși la Poliție pentru audieri.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Brigada de Operaţiuni Speciale Piteşti și Unitatea de Analiză a Informațiilor Piteşti.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90