EcoMoto 930×122

boureanu_vacaroiu_tuica02

Vacaroiu- Cetatean de Onoare la Festivalul Tuicii de la Cosesti

Cosesti. Stau la masa, inconjurat de colegi, de prieteni…In fata avem o padure care straluceste de frumusetea ei si de faptul ca, pana acum, nimeni inca nu a avut curajul sa o stirbeasca. Cineva ne pune pe masa o sticluta cu un continut auriu…”Editia a VIII-a a Festivalului Tuicii de Cosesti, Asociatia Nationala a Producatorilor de Tuica”. Desigur, stiam prea bine despre ce era vorba. Eram in Valea Pacuraralui, acasa la cel mai longeviv primar din Arges si cu siguranta in topul primarilor din tara- Elisaveta Tudose. Peste tot pe unde te uitai- lume si iar lume. Si dinspre sosea, pe drumul destul de ingust si de moale, din cauza ploii/ alta lume venea. Venea sa guste din celebra tuica de Cosesti, brand-ul reusit al acestei zone din judet, sa satisfaca poftele celor mici, sa consume un mititel (sau, mai nou, asa numititii „boci”- pentru cunoscatori…) sau o friptura, sau ur si simplu sa asiste la sepctacol si sa stea de vorba cu cei cunoscuti. Pasionatii tuicii au avut de unde alege, tuica la discretie, dar si butoaie de diferite dimensiuni- pline sau goale.
Basescu nu a mai aparut, a venit in schimb un oaspete de-al casei: presedintele Curtii de Conturi, Nicolae Vacaroiu, care a venit insotit de consoarta sa. De altfel, Vacaroiu a si primit titlul de Cetatean de Onoare al comunei. Au fost prezenti si prefectul Marcel Proca, si primarul Tudor Pendiuc, vicepresedintele CJ Arges Florin Tecau si…restul politicienilor, mai deputati sau senatori sau nu, toti au stiut ca este la acest festival un potential electoral foart mare. Asa se face ca, desi nu au aparut evenimente negative, valea s-a umplut de sepci rosii, portocalii sau galbene, de fulare si de ziare.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3