New Profesional Consult 930 x 122

erou

(VIDEO) RESPECT! POMPIERUL EROU, ÎN PRESA AMERICANĂ

Respect! Pompierul erou, în presa americană. La începutul acestui an, ediția online a pretigiosului ziar american USA Today a publicat o știre despre excepționalul gest de omenie al pompierului piteștean Mugurel Costache. Informația a apărut și pe pagina de Facebook a ziarului: AICI.

Citiți și: Argeș. Îți dau lacrimile! Povestea de viață a lui Denis, un pompier de 20 de ani!

Știrea, însoțită de imagini din timpul acțiunii de salvare a câinelui intoxicat cu fum în urma unui incendiu, a provocat emoție și printre cititorii americani, care au comentat elogios intervenția de mare caracter a pompierului din România.

Amintim că pe 9 decembrie 2016 pompierii piteșteni au intervenit la un incendiu produs într-o locuință din cartierul Războieni. Incendiului i-au căzut victime proprietarul și un câine, aflat în apartament, care s-au intoxicat cu fum. Pompierul Mugurel Costache i-a făcut câinelui respirație gură la gură, resuscitându-l. Câinele a fost dus la un cabinet veterinar, dar a murit ulterior.

Citiți și: Argeș: Eroul zilei, un pompier aflat în timpul liber. A sărit să salveze viața unei șoferițe!

Ca urmare a gestului său, Mugurel Costache a căpătat notorietate națională, primind recunoașterea cuvenită din partea autorităților și fiind invitat la emisiuni ale televiziunilor centrale. Vă invităm să urmăriți din nou imaginile care ne-au emoționat, imagini prezentate atunci în premieră de ePitești.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3