930×122 CAPRA 5

circulatie

VIDEO: RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE PE BULEVARDUL I.C. BRĂTIANU DIN PITEȘTI

Începând cu data de 15 decembrie 2020, pe durata a 3 zile, în Municipiul Pitești,  pe Bulevardul I.C.Brătianu, între orele 0700 – 1700 se vor institui restricții de circulație pentru execuția lucrărilor de branșament la rețelele edilitare la imobilul de la nr. 54, conform avizelor eliberate de către Biroul Rutier – Poliția Municipiului Pitești.

Citiți și: Atenție! Trafic restricționat!

” Ca și implicații asupra desfășurării traficului rutier, pe Bulevardul I.C.Brătianu circulația autovehiculelor – sensul giratoriu Centrul de Diagnostic sensul de mers spre intersecție Calea București – va fi deviată pe strada Câmpineanu.

Vă informăm că executarea lucrărilor executate impune reducerea părții carosabile, a vitezei autovehiculelor, a reducerii distanței de vizibilitate și a capacității de circulație pe sectorul de drum, ceea ce necesită o monitorizare permanentă și competentă pentru desfășurarea traficului în condiții de siguranță.

Citiți și: Rafila, anunț pentru toți românii cu privire la restricții

Recomandăm conducătorilor auto ce doresc să circule în zona lucrărilor, să respecte semnalele, indicațiile și dispozițiile polițiștilor locali rutieri, semnificația diferitelor tipuri de mijloace de semnale rutieră și să adopte o manieră de calm la volan”, precizează Poliția Locală Pitești.

           

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3