SMART KIDS 930X122

Bărbat reținut

Tânăr de 24 de ani, reținut după ce a mințit Poliția și firma de asigurare

Un tânăr de 24 de ani din Olt a fost reținut de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș după ce a mințit că a provocat un accident.

Citiți și: Argeș. Încarcerat după ce și-a terorizat familia

Pe baza acestei mărturii mincinoase, celălalt șofer, care juca rolul păgubitului, a obținut despăgubiri de 85.000 de lei de la societatea de asigurare.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Argeș: Bărbat reținut după ce s-a apropiat de tatăl său

„În ziua de 14 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de participație improprie la fals intelectual, complicitate la înșelăciune și fals în declarații, și au reținut un tânăr de 24 de ani, din Slatina, județul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că în cursul anului 2018, cel în cauză ar fi declarat în fals organelor de poliție că, în calitate de conducător auto, ar fi fost implicat într-un eveniment rutier în care, din vina sa, ar fi avariat un alt autoturism, tamponare care în realitate nu s-a produs.

Urmare a documentelor încheiate, cu sprijinul unei alte persoane, conducătorul celui de-al doilea autoturism a solicitat și obținut pe nedrept de la societatea de asigurare despăgubiri în valoare de aproximativ 85.000 de lei, cu titlu de daună autoturism.

După administrarea probatoriului, tânărul de 24 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale.”

Foto: arhivă ePitești.ro/ descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3