NOR CURIER 930X122

Bărbat reținut

Tânăr de 29 de ani, reținut de polițiști după ce și-a bătut și tâlhărit fosta soție

Un bărbat de 29 de ani, din Moșoaia, a fost reținut de polițiști după ce a și-a bătut și furat fosta soție de care era despărțit în fapt.

Citiți și: Șocant: Ce a putut face un individ unui animal! Incredibil!

Acesta este cercetat acum într-un dosar penal de tâlhărie calificată, după ce a fost schimbată încadratura juridică în urma probatoriului.

IPJ ARGEȘ TRANSMITE:

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, lipsire de libertate în mod ilegal și furt, iar în urma probatoriului administrat, a fost schimbată încadrarea juridică inițială, în infracțiunea de tâlhărie calificată.

Citiți și: Argeș: Individ periculos, luat pe sus de polițiști. A atacat ca o fiară!

Din cercetări, s-a stabilit că în ziua de 23 ianuarie a.c., în jurul orei 20:30, pe fondul unui conflict dintre persoana vătămată și soțul său, de 29 de ani, din Moșoaia, de care se despărțise în fapt, cel în cauză ar fi deposedat-o, prin violență, de mai multe bunuri.

Pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea încadrării juridice, a fost administrat probatoriu, după care, în cursul zilei de 10 februarie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Foto principal: descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3