Donaris 930 x 122

hackeri

PITEȘTI: ZAMOLXIS TE APĂRĂ DE HACKERI

Zamolxis este un start-up românesc, înființat în Pitești la sfârșitul anului 2016 de trei foști elevi ai Colegiului Național ,,Ion C. Brătianu”.

Citiți și: Hackerii au dat lovitura, au spart serverele FBI

În prezent, echipa Zamolxis, formată din cei trei și alți tineri pasionați de cybersecurity care s-au alăturat echipei pe parcurs, a reușit să dezvolte diverse proiecte care au ca scop informarea, îndrumarea și protejarea în fața hackerilor.

Cel mai recent proiect marca Zamolxis este ,,project S.A.R.”, care poate fi accesat pe internet la adresa https://sar.zamolxis.org.

Citiți și: CAPTURĂ DE LA HACKERI: 150 DE MOBILE, 80 DE LAPTOPURI ȘI 50 DE HARD-DISK-URI

Project S.A.R. are ca obiectiv să ajute persoanele care au fost victimele unui atac cybernetic: furt de identitate, scam, phishing etc.

Oricine poate să verifice chiar de pe platforma proiectului dacă a fost în trecut victimă a unor atacuri de acest fel și dacă integritatea contului său a fost compromisă.

De asemenea, pe lângă informare și verificarea conturilor, vizitatorilor li se pune la dispoziție un formular prin care oricine poate raporta un incident informatic. Membrii diviziei de securitate cibernetică de la Zamolxis vor analiza incidentul, vor contacta victima, o vor îndruma pentru a rezolva problema și vor redirecționa mai departe incidentul către Poliție, SRI etc.

[555x222px]Destinatia_Ideala_Toamna_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441